Trans-Plan biedt scholen effectief hulpmiddel bij het maken van groepsplannen

passend plannen met Trans-Plan

vraag: kan je een idee, dat ik in mijn hoofd heb, over het efficient opstellen van schoolplanningen, vertalen naar een software-matige oplossing? Tijsdbesparing voor leraren en plannen op individueel leerlingniveau zijn hierbij erg belangrijk.

antwoord 10Thij: Natuurlijk kunnen we dat!

Met een web-based oplossing (www.trans-plan.nl) waarbij verbanden, voorwaarden en voorkennis in de software zijn verwerkt, kan elke docent, onafhankelijk van plaats en tijd, eenvoudig zelf zijn groepsplan(nen) samenstellen. Hij houdt per leerling de resultaten en gewenste ondersteuning bij.

Op basis hiervan, genereert de website, in een paar stappen een haalbaar Groepsplan; Dit plan biedt ruimte voor elke individuele leerling en maakt inzichtelijk waaraan hij/zij behoefte heeft. Door de tijdsbesparing en de overzichtelijke planningen, is er voor leerkrachten daadwerkelijk tijd om in deze behoeften te voorzien.


Idee en tekst: Caroline Eggermont.
Ontwikkeling en realisatie (bouw): 10Thij

> Referenties<

  • Zij gebruiken Adelia Studio

    Enkele voorbeelden uit de meer dan 1500 bedrijven die Adelia Studio gebruiken: Apollo Vredestein Atos Origin Bol.com Casino IBM Danone Mittal Steel Goossens Wonen & Slapen Societe Generale